Zadar traži važnu pobjedu protiv Krke uz sinergiju momčadi i navijača

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U 17. kolu AdmiralBet ABA lige, košarkaška scena usmjerena je prema Dvorani Krešimir Ćosić gdje KK Zadar dočekuje slovensku Krku iz Novog Mesta. Nakon pobjede na gostujućem terenu u prvom dijelu sezone (75:88), Zadar se priprema za ponovni susret s momčadi koja je, uz Mornar-Barsko zlato, imala izazovan start u ligi. No, unatoč tome, Krka pokazuje znakove bolje igre, potvrđeno dolaskom iskusnog hrvatskog centra Darka Planinića, što zasigurno dodaje dubinu njihovoj unutarnjoj igri.

Zadar, s druge strane, suočava se s izazovima. Kapetan Marko Ramljak je izvan igre zbog ozljede, a postoji i neizvjesnost oko nastupa najboljeg igrača lige Luke Božića. “Krka je momčad koja se na gostujućem terenu ne smije podcijeniti. Posebno su opasni s linije za tri poena, a sada, s Planinićem u timu, dobili su dodatnu snagu,” komentirao je trener Zadra, Danijel Jusup. On ističe važnost sinergije momčadi i navijača, posebno nakon što su navijači pružili snažnu podršku na gostovanju u Baru i protiv Zaboka.

Jusup vidi priliku za igrače koji nisu bili u prvom planu da se pokažu. “Davis hvata formu, a Vujačić pokazuje dobre rezultate na treninzima. Klarica se oporavlja od temperature, ali ćemo ga koristiti prema mogućnostima,” dodaje Jusup.

Lovro Mazalin, koji je odigrao nekoliko vrhunskih utakmica, ističe važnost navijača: “Pozivam sve da nas podrže. Njihova energija s tribina je neprocjenjiva.”

Uoči utakmice, izražena je sućut košarkaškoj zajednici zbog iznenadnog odlaska Dejana Milojevića, cijenjenog trenera koji je često gostovao u Zadru.

Utakmica protiv Krke zakazana je za sutra u 17 sati, a Zadar se nada važnoj pobjedi koja bi, uz sinergiju momčadi i neizmjernu podršku njihovih vjernih navijača, mogla biti ključna za daljnji tijek sezone.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!