Futsal Super Chicks traže povratak na pobjednički put protiv Viktorije iz Slavonskog Broda

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Nakon dva uzastopna poraza, ženska futsal ekipa MNK Futsal Super Chicks suočava se s novim izazovom u svojoj borbi za povratak na pobjednički put. Ovaj vikend, u sportskoj dvorani OŠ Zadarski otoci, domaći tim će ugostiti ekipu Viktorije iz Slavonskog Broda, koja još uvijek traži svoju prvu pobjedu sezone.

Unatoč teškom rasporedu i nedavnim porazima, Super Chicks su odlučne potvrditi svoje ambicije za plasman u doigravanje. “Ovaj vikend u goste nam dolazi Viktorija iz Slavonskog Broda. U utorak smo odradile trening i još ćemo se dodatno pripremiti za utakmicu koja nam dolazi. Naravno, kao i uvijek, nadamo se pozitivnom rezultatu,” izjavila je Nikolina Klapan, igračica Futsal Super Chicksa.

Nadmetanje između ovih dviju ekipa neće biti samo borba za bodove, već i psihološki test izdržljivosti i taktičke snalažljivosti. I jedne i druge igračice osjećaju pritisak da ostvare pobjedu: Super Chicks za očuvanje svojih šansi za doigravanje, a Viktorija u potrazi za svojom prvo pobjedom.

Utakmica se igra u subotu, 20. siječnja, s početkom u 21:00 sati, a očekuje se veliki odaziv navijača. Klapan poziva sve pristalice i ljubitelje futsala: “Pozivam sve naše navijače da nas dođu podržati u novom pohodu na prvenstvene bodove!”

Ulaznice su dostupne na ulazu u dvoranu, a organizatori očekuju punu dvoranu i fantastičnu atmosferu. Ovaj susret ne samo da će biti važan za bodovnu tablicu, već i za moral i samopouzdanje igračica Futsal Super Chicksa. Hoće li uspjeti prebroditi izazove i vratiti se na put pobjeda, saznat ćemo ove subote.

Za više informacija o MNK Futsal Super Chicks i njihovim nadolazećim utakmicama, posjetite njihovu službenu web stranicu ili pratite na društvenim mrežama.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!