Potpisan Sporazum o suradnji između Grada Zadra, Hrvatskog odbojkaškog saveza i ŠC-a Višnjik

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U Press centru u Dvorani Krešimira Ćosića u Športskom centru Višnjik danas , odigrala se značajna ceremonija potpisivanja Sporazuma o suradnji između Grada Zadra, Hrvatskog odbojkaškog saveza (HOS) i ŠC-a Višnjik. Ovaj događaj označava korak prema daljnjoj jačanju već postojeće suradnje i partnerskog odnosa između ova tri važna entiteta.

Svečanost potpisivanja okupila je brojne ugledne goste, a među njima su bili Frane Žanić, predsjednik HOS-a, Denis Karlović, direktor ŠC-a Višnjik, te Branko Dukić, zadarski gradonačelnik.

Predsjednik HOS-a, Frane Žanić, istaknuo je dugogodišnju izvrsnu suradnju između HOS-a i Grada Zadra, te je naglasio da ŠC Višnjik pruža nevjerojatne uvjete za sve aktivnosti koje HOS provodi na tom području. “Ovaj novi sporazum o partnerstvu učvrstit će suradnju, a iskreno se nadamo da ćemo uspjeti u kandidaturi za muško seniorsko Europsko prvenstvo 2028. baš u Zadru”, rekao je gospodin Žanić.

Denis Karlović, direktor ŠC-a Višnjik, izrazio je čast i zadovoljstvo što je HOS odabrao ŠC Višnjik za svoj dom, istaknuvši kako to donosi i povećanje prihoda, ali i afirmaciju ne samo ŠC-a Višnjik, već i grada Zadra. “U sljedeće četiri godine učvrstit ćemo suradnju, a potvrdilo se da je ulaganje Grada Zadra u sportsku i rekreacijsku infrastrukturu od izuzetnog značaja s mnogih aspekata. Radujemo se budućim velikim odbojkaškim natjecanjima i drugim aktivnostima HOS-a”, dodao je gospodin Karlović.

Gradonačelnik Branko Dukić također je izrazio zahvalnost na dosadašnjoj suradnji s HOS-om te pohvalio direktora Višnjika, ističući važnost ovog kompleksa za promociju grada Zadra. “Nastavit ćemo raditi na razvoju Višnjika te čekamo deblokadu proračuna kako bismo mogli ostvariti projekte otvorenog olimpijskog bazena sa skakaonicom, polivalentne dvorane i dvorane za stolni tenis, kao i drugih sadržaja”, zaključio je gradonačelnik Dukić.

Potpisivanje ovog sporazuma označava značajan korak prema daljnjoj promociji sporta i rekreacije u Zadru te jačanju pozicije grada kao domaćina velikih sportskih događanja. Očekuje se da će suradnja između Grada Zadra, HOS-a i ŠC-a Višnjik donijeti mnoge koristi za zajednicu te otvoriti vrata budućim sportskim dostignućima u ovom prekrasnom gradu na obali Jadranskog mora.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!