Chiksice poražene od ŽMNK Dinama u utakmici za treće mjesto i završile na četvrtom

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U utakmici za treće mjesto ženske nogometne lige, momčad Chiksica nije uspjela ostvariti pobjedu nad ekipom ŽMNK Dinama, koji su slavili rezultatom 5:1. Iako su Chiksice pružile hrabru igru, nisu uspjele iznenaditi favoriziranu momčad iz Zagreba, te završavaju sezonu na četvrtom mjestu.

Utakmica je započela obećavajuće za Chiksice, ali pred kraj prvog poluvremena Dinamo je preuzeo kontrolu nad susretom. Bojčić je uspjela probiti liniju obrane Chiksica i postići gol, a ubrzo potom Crkvenčić je udvostručila vodstvo za Dinamo. Na poluvrijeme se otišlo rezultatom 2:0 u korist Dinama.

U drugom poluvremenu, Dinamo je dodatno pojačao svoj pritisak na Chiksice, postigavši još dva gola u prvih nekoliko minuta. Iako je Rusković uspjela smanjiti zaostatak svoje momčadi, Dinamo je zadržao svoju prednost sve do kraja utakmice. Konačni rezultat utakmice bio je 5:1 u korist ŽMNK Dinama.

Unatoč porazu, Chiksice zaslužuju čestitke za sjajnu sezonu i plasman u doigravanje. Njihov trud i zalaganje na terenu tijekom cijele sezone treba istaknuti. Nadamo se da će se sljedeće sezone vratiti još jače i spremne za nove izazove u ženskoj nogometnoj ligi.

Foto: MNK Futsal Super Chicks


PODIJELI S PRIJATELJIMA!