Zadarski skakači u vodu osvojili medalje na Trofeju Beograda

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Na nedavno održanom međunarodnom natjecanju Trofej Beograda, mladi članovi Kluba skokova u vodu Zadar ostvarili su izvanredne rezultate, osvojivši ukupno osam medalja, uključujući tri zlatne i pet srebrnih. Natjecanje je privuklo sportaše iz šest zemalja: Hrvatske, Švicarske, Mađarske, Bugarske, Rumunjske i Srbije, čime je potvrđena visoka razina konkurencije.

Marko Huljev, istaknuti junior kluba, briljirao je osvojivši zlato sa daske visine 3 metra te srebro sa daske visine 1 metar. U istoj kategoriji, njegov klubski kolega Marko Profaca zauzeo je šesto mjesto sa oba visinska skoka, pokazujući solidan nastup u jakoj konkurenciji.

Mlađi junior Zvonimir Botunac također je zabilježio sjajan uspjeh, osvajajući dva srebra u skokovima sa 1 i 3 metra. Kod juniorki, Dolores Benković dominirala je sa daske visine 1 metar, osvojivši zlatnu medalju za svoj nastup.

Najmlađa natjecateljica Petra Boltužić, iz kategorije kadetkinja, impresionirala je žiri i publiku osvajanjem zlata sa daske visine 3 metra te dodatna dva srebra sa daske visine 1 metar i sa tornja, čime je pokazala svoj veliki potencijal.

Treneri Marko Sutlović i Nika Cerovečki vodili su tim i pripremili sportaše za ovo izazovno natjecanje, što je rezultiralo impresivnim nastupima i bogatim medaljama.

Nadolazeći izazov za članove KSV Zadar je međunarodno natjecanje u Dresdenu, gdje će Marko Huljev i Mikula Miočić predstavljati svoj klub i nadati se nastavku medaljaškog niza. Ovo natjecanje će biti prilika za potvrdu kvalitete i ambicija zadarskih skakača u vodu na međunarodnoj sceni.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!