Počeo kvalifikacijski turnir Beach Volley Nations Cup u Bibinjama: Najbolje svjetske reprezentacije u lovu na olimpijsku kartu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U petak u 9 sati, na plaži Punta Bibinje započeo je kvalifikacijski turnir Beach Volley Nations Cup, koji okuplja neke od najboljih ženskih odbojkaških reprezentacija, uključujući Ukrajinu, Portugal, Škotsku, Mađarsku, Belgiju i domaćina Hrvatsku u izazovnoj skupini D. Turnir, koji će trajati do nedjelje, nudi ne samo uzbudljive utakmice, već i priliku reprezentacijama da osiguraju svoje mjesto na nadolazećoj Olimpijadi.

Uz strogi raspored, s utakmicama koje se održavaju u 9, 11:30, 14 i 16:30, svaki poen postaje od ključne važnosti u ovom zahtjevnom okruženju. Natjecateljice su već prvog dana pokazale izvanredan napor i sportsku vještinu, boreći se za svaki bod koji bi ih mogao približiti finalu i, konačno, olimpijskoj nominaciji.

Uzorak iz prve runde pokazuje žestoku konkurenciju i odlučnost timova da dominiraju na pijesku. Detaljne rezultate prvih utakmica i impresivne trenutke sa turnira možete pronaći u našoj galeriji.

Završnica turnira bit će održana u nedjelju u 16:30, a finale će prenositi SPTV, obećavajući sportski spektakl koji neće htjeti propustiti ljubitelji odbojke na pijesku. Organizatori su potvrdili da je ulaz na sve utakmice besplatan, što daje odličnu priliku lokalnoj zajednici i turistima da uživaju u vrhunskom sportskom događaju.

Beach Volley Nations Cup predstavlja ključan događaj u kalendaru međunarodne odbojke na pijesku, pružajući izvrsnu platformu za nadolazeće talente i etablirane igračice da pokažu svoje vještine na globalnoj sceni. Osim sportske važnosti, turnir doprinosi i promociji Bibinja kao destinacije za međunarodne sportske događaje, ujedno privlačeći pažnju na predivne lokalne plaže i gostoprimstvo.

Foto: Leo Banić


PODIJELI S PRIJATELJIMA!