Kulturna manifestacija “Gradu na dar” povodom Dana grada Benkovca

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Povodom Dana grada Benkovca, u petak, 7. lipnja, na Trgu Domovinske zahvalnosti s početkom u 20 sati, održat će se kulturna manifestacija pod nazivom „Gradu na dar“. Ova manifestacija, koja uključuje kulturni, umjetnički i pjesnički program, nastala je na inicijativu kulturno-umjetničkih društava i udruga koje djeluju u kulturi, kao i obrazovnih ustanova.

U programu sudjeluju brojna kulturno-umjetnička društva i udruge, uključujući KUD Branimir Benkovac, KUD Kamen Bukovica, KUD Sidraga Tinj, KUD Sveti Ante Nadin, KUD Vukić, Vukšićke bećare, Dječji vrtić Bubamara, glazbenu sekciju Gradske knjižnice Benkovac, Osnovnu školu Benkovac, te pjesnike Mladena Barabu Cvitića, Zvonka Čulinu i Mirka Šunjića.

Manifestacija „Gradu na dar“ osmišljena je kao proslava kulturnog i umjetničkog stvaralaštva u Benkovcu, pružajući platformu za lokalne talente da predstave svoj rad široj publici. Ovaj događaj obećava bogat i raznolik program koji će zadovoljiti sve ljubitelje kulture i umjetnosti. Pozivaju se svi građani da se pridruže ovoj svečanosti i uživaju u kulturnom bogatstvu koje Benkovac nudi.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!