Tradicionalni oproštaj virskih predškolaca od Dječjeg vrtića Smješko

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Dječji vrtić Smješko jučer je obilježio još jedan emotivan oproštaj od svojih predškolaca. Dvadeset i jedan mališan – Renea, Luce, Teo, Loreta, Elija, Matea, Ana, Nora, Bruno, Šimun, Elizabeth, Bruna, Tonina, Adrijana, Rudi, Karlo, Ema, Mia, Marlon, Magdalena i Ivan – oprostili su se od prijatelja, odgajateljica i svih djelatnika vrtića u društvu svojih roditelja, djedova i baka.

“Svi se osjećamo pomalo tužno i sjetno, ali i ponosno jer nam još jedna lijepa i uspješna generacija djece odlazi iz vrtića. Uvijek je tako kada dođe dan oproštaja s našim predškolcima,” rekla je ravnateljica Smješka, Maja Lipovac. Ona se prije svečanosti obratila roditeljima i zahvalila Općini Vir na stalnoj podršci.

Odgajateljice Mladenka Begonja, Doris Vučković, Anita Bašić (Bubamare), Ivana Bašić, Sara Šango, Ana Nekić (Leptirići), Romana Budija, Mirjana Radić i Lidija Poljak (Mravići) dobile su cvijeće i poklone od djece. Predškolci su pak primili diplome, razvojne mape, foto uspomene s izleta na Vransko jezero i čarobne olovke za prvi razred.

Proslava je završena slavljeničkom tortom, pizzama, keksima, slatkišima, sokovima i kavom za odrasle, dok su djeca pjesmom “Rim Tim Tagi Dim” otpjevala svoj oproštajni nastup.

Od jeseni, virski mališani kreću u Područnu školu Vir Osnovne škole Privlaka. Jučerašnji oproštaj bio je njihov prvi veliki korak, obilježen smijehom i veseljem. Prije toga, uživali su na izletu u Parku prirode Vransko jezero, gdje su se vozili vlakićem, učili o pticama i posjetili Biograd na Moru.

Proslavu su vodile odgajateljice Smješka uz podršku cjelokupnog stručnog i profesionalnog osoblja vrtića. Na događaju su prisustvovali načelnik Općine Vir Marino Radović te općinski vijećnik i direktor virske Turističke zajednice Srđan Liverić.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!