13. Festival mladih pjevača “Benkovac fest” povodom Dana Grada Benkovca

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U četvrtak, 13. lipnja 2024. godine, na svetkovinu Svetog Ante, zaštitnika Grada Benkovca, i povodom proslave Dana Grada Benkovca, na gradskom Trgu domovinske zahvalnosti održat će se 13. Festival mladih pjevača „Benkovac fest“. Ovaj festival mladih glazbenih amatera, pokrenut prije 20-ak godina od strane glazbenih entuzijasta uz potporu Grada Benkovca, ima za cilj poticanje djece i mladih da svoje slobodno vrijeme zaokupiraju glazbom i pokažu svoje glazbeno umijeće i talent. Festival se nakon uspješnog povratka prošlog ljeta ponovno održava ove godine na zadovoljstvo djece, mladih, organizatora, mještana i turista.

Mnoštvo djece i mladih, zajedno sa svojim roditeljima, prijateljima i znancima, okuplja se na glavnom gradskom trgu, idealnom mjestu za brojna glazbena i društvena događanja u Benkovcu. Festival svojim sadržajem opravdava uvrštenje u program Benkovačkog kulturnog ljeta, jer nije samo zanimljiv glazbeni događaj za publiku, nego prvenstveno služi promociji glazbene kulture. Ovo je jedinstvena prilika talentiranoj djeci i mladim pjevačima iz Benkovca i okolice da pokažu svoje pjevačke sposobnosti, uključe se u glazbeni život lokalne zajednice i izgrade svoj identitet kroz svijet glazbe.

Organizatori pozivaju sve građane, mlade i stare, da se priključe i budu dio ovog zanimljivog glazbenog događaja u njihovom gradu. Festival „Benkovac fest“ nije samo proslava mladih talenata već i manifestacija koja promiče zajedništvo i ljubav prema glazbi. Građani su pozvani da dođu, uživaju u izvedbama mladih pjevača i podrže ih u njihovom nastojanju da ostvare svoje snove kroz glazbu.

Trg domovinske zahvalnosti bit će mjesto okupljanja, 13. lipnja 2024. godine, gdje će se zajedno slaviti Dan Grada Benkovca i uživati u glazbenim talentima mladeži.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!