Naša fitness kraljica Vanja Tokić osvojila srebrnu medalju na Europskom prvenstvu u Budimpešti!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ZADAR, 8. lipnja 2024. – Naša fitness kraljica, Vanja Tokić, donijela je još jednu prestižnu medalju za naš grad, županiju i cijelu Hrvatsku! Vanja je danas postala viceprvakinja Europe na Europskom natjecanju u fitnessu i bodybuildingu po IBFF federaciji, održanom u Budimpešti. U svojoj kategoriji PRO BIKINI, osvojila je srebrnu medalju koja sjaji zlatnim sjajem.

Natjecanje je okupilo natjecatelje iz brojnih zemalja, uključujući Sloveniju, Mađarsku, Slovačku, Izrael, Italiju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu te Crnu Goru. Podsjetimo, Vanja je u protekle tri godine osvajala zlato, a ovogodišnja sezona bila je posebno izazovna zbog njezinog zdravstvenog stanja. Unatoč tome, Vanja je bila jedina predstavnica iz Hrvatske, što čini ovo srebro još značajnijim.

“Jako sam zadovoljna, presretna i ponosna. Hvala vam svima na ogromnoj podršci. Zajedno smo jači. Sada ću se najvjerojatnije malo odmoriti, a onda ćemo raditi planove za jesensku sezonu,” izjavila je presretna Vanja nakon osvajanja medalje.

Vanjin uspjeh još jednom potvrđuje njezinu poziciju na vrhu Europe i svijeta u fitnessu i bodybuildingu. Ova medalja ne samo da je priznanje za njezin trud i upornost, već i za podršku koju je dobila od svojih obožavatelja i zajednice. Zasigurno će Vanjin uspjeh inspirirati mnoge i pokazati da se predanost i strast uvijek isplate.

Čestitamo Vanji na ovom izvanrednom postignuću i veselimo se njezinim budućim uspjesima!


PODIJELI S PRIJATELJIMA!