Veliki uspjesi papalina i pionira Arbanasa

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Pioniri i papaline Arbanasa prvaci su Prve Međužupanijske nogometne lige za mlađe uzraste. Obje momčadi u ponedjeljak su odigrale svoje posljednje utakmice u sezoni 2023./24. nakon čega su primili medalje i pehar namijenjen najboljima. Obje momčadi sezonu su završile bez poraza što je potvrda da su naslove osvojile više nego zasluženo. Čestitke mladim nogometašima Arbanasa i njihovim trenerima Danilu Paunoviću, Marijanu Maruni i Josipu Petaniju.

Pioniri Arbanasa prvaci su Prve MŽNL-a za sezonu 2023./24. Sezonu su završili bez izgubljene utakmice i na suveren način se došetali do naslova prvaka. Druga je to momčad Arbanasa, točnije kombinirana momčad s onom koja nastupa u Prvoj Dalmatinskoj nogometnoj ligi. Treninge im je vodio Marijan Maruna, voditelj Škole nogometa NK Arbanasi, dok ih je na utakmicama vodio trener Danilo Paunović. U posljednjoj ovosezonskoj utakmici bez imperativa jer su naslov osigurali i ranije, sučelili su se trećoj momčadi Arbanasa koja nastupa za Podgradinu. Rezultat je na kraju bio 4:1 u korist Arbanasa, a strijelci su bili Antonio Bugarija, Mario Fabijan i Šime Ročak dvaput, dok je za Podgradinu zabio Petar Sarić. Velike čestitke prvacima, njihovim trenerima i roditeljima na svesrdnoj podršci.

Arbanasi “kontra” Arbanasa (Podgradine) u posljednjem kolu (Snimio: Nenad Opačić)

Sastav pionira Arbanasa: Luka Nimčević, Jakov Pedišić, Gabrijel Kelava, Duje Perko, Frane Vrkić, Šime Ročak, Matija Oljica, Mario Fabijan, Antonio Bugarija, Duje Zorić, Mihael Ostojić, Edi Volarević, Petar Bitanga, Ivan Topalović, Lovro Čadež, Jakov Goreta, Arno Žuvić Treneri: :Danilo Paunović i Marijan Maruna.

POBJEDNICI PRVE MŽNL U SEZONI 2023./24. – Pioniri Arbanasa (Snimio: Nenad Opačić)

Papaline Arbanasa sezonu 2023./24. u Prvoj MŽNL završile su na 1. mjestu sa 38 osvojenih bodova, bodom više od drugoplasirane Zadarnove. Bila je to fantastična sezona koju su mladi nogometaši trenera Josipa Petanija završili bez poraza sa samo dva neriješena ishoda za što zaslužuju sve čestitke. U posljednjem kolu u goste im je stigla Abeceda sporta koja ih je malo šokirala već u 2. minuti kada je Ivan Nimac neobranjivo s poprilične udaljenosti pogodio za 0:1. Međutim, “crveno-crni” nisu željeli pobjedničku sezonu zaključiti porazom. Nakon prekrasne akcije u 30. minuti Bruno Škalabrin je pogodio za konačnih 1:1. Nakon posljednjeg sučevog zvižduka započelo je veliko slavlje malih nogometaša. Osim čestitki prvacima i njihovom treneru, zahvalu Kluba zaslužuju i roditelji koji su ih “pratili” i navijali cijelu sezonu.

Papaline Arbanasa za kraj remizirale su s Abecedom sporta (Snimio: Nenad Opačić)

Sastav papalina Arbanasa: Vito Miočić, Borna Radošević, Pave Crnošija, Adriano Kelava, Ivano Pavić, Toni Bušljeta, Duje Erstić, Bruno Škalabrin, Luka Čirjak, Toni Punoš, Niko Valčić, Donat Radan. Trener: : : Josip Petani.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!