ŽKK Zadar ponosan na nove reprezentativne pozive

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Ženski košarkaški klub Zadar može se pohvaliti velikim uspjehom nakon što su na adresu kluba stigla nova četiri poziva za reprezentativne selekcije. Ovi pozivi potvrđuju kvalitetan rad i predanost članova kluba te predstavljaju značajno priznanje za njihov trud.

Kondicijski trener Luka Nenadić pridružit će se muškoj U18 reprezentaciji koja se priprema za Europsko prvenstvo A divizije u Finskoj.

Trenerica Josipa Zanki vodit će žensku U18 reprezentaciju na kratkim pripremama u Splitu, tijekom kojih će se odigrati dvije prijateljske utakmice protiv američke selekcije srednjih škola.

Na pripreme ženske U18 reprezentacije u Splitu odlaze i dvije talentirane igračice ŽKK Zadar – juniorka Marieta Lisica i kadetkinja Josipa Uhoda. Obje će imati priliku pokazati svoje vještine u prijateljskim utakmicama protiv američke selekcije srednjih škola, što će im pružiti dragocjeno iskustvo i priliku za daljnji razvoj.

Ovi pozivi dolaze nakon što su Lola Stipić (U17) i Valerija Prtenjača (U20) također pozvane u reprezentativne selekcije, čime ŽKK Zadar ruši rekorde po broju svojih igračica i trenera uključenih u nacionalne timove posljednjih nekoliko godina.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!