Ljeto u Gradskoj knjižnici Pag: Kreativne radionice za sve uzraste

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Gradska knjižnica Pag najavljuje niz kreativnih radionica koje će se održavati tijekom srpnja pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Grada Paga. Program radionica obuhvaća raznolike aktivnosti namijenjene svim uzrastima, a održavat će se u ugodnom prostoru knjižnice.

Radionice započinju 11. srpnja u 10:00 sati s Valentinom Marek koja će sudionike uputiti u izradu torbi transfer tehnikom. Sljedeći na rasporedu, 12. srpnja u 19:00 sati, Dino More vodit će radionicu beatboxa i rapa, gdje će prisutni imati priliku naučiti osnove ovih glazbenih vještina.

Sunčana More će 14. srpnja u 10:30 sati održati radionicu cijanotipije za djecu, dok će Koraljka Jukić 23. srpnja u 10:00 sati voditi kreativnu radionicu pod nazivom “Nacrtaj mi ovcu, ovcu kakvu želiš”.

Nikol Jakopić Donadić 26. srpnja u 18:00 sati održat će radionicu izrade nakita od vune, a mjesec će zaključiti Tanja Skok s radionicom čipkamandala koja će se održati 31. srpnja u 18:00 sati.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti za radionice putem telefona 023 611 054 ili na Facebook stranici Gradske knjižnice Pag.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!