Kada je u pitanju rušenje vlasti, oporbi su saveznici i trećerazredni kriminalci

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Dragan Kovačević, optuženik za mito, postao je najjači adut oporbe u dokazivanju korupcije u HDZ-u. Optuženik s carstvom nekretnina i luksuznih automobila u čijim su gepecima pronađeni milijuni u raznim valutama, prema novoj strategiji oporbe, bezrezervni je istinoljubac, junak koji će nedvojbeno i bez sumnje razotkriti famoznu HDZ-ovu korupciju i srušiti pokvarenu vlast.

Nikola Grmoja, predsjednik Antikorupcijskog vijeća, u svojoj svetoj misiji rušenja HDZ-a, potpuno zanemaruje indicije i dokaze Uskoka, DORH-a i hrvatskog sudstva koje je Kovačevića pritvorilo, blokiralo mu milijunske iznose i podiglo dvije optužnice za primanje mita.

Oporba glavnog saveznika traži u bivšem predsjedniku Uprave tvrtke u državnom vlasništvu kojemu je blokirano 14,4 milijuna kuna zbog sumnje da je riječ o mitu i u čijem je prtljažniku automobila kojim se koristio pronađeno 6,4 milijuna kuna u brojnim svjetskim valutama.

Pozornica se daje osobi čija je vjerodostojnost u najmanju ruku upitna, osobi koja će učiniti sve kako bi se izvukla od prijeteće višegodišnje robije. Znači li to da je oporba spremna sklopiti savez i s teško inkriminiranim trećerazrednim kriminalcima upitne vjerodostojnosti samo da bi srušila vlast? Doznat ćemo već sutra.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!