Kod stare bolničke porte pronađene ljudske kosti?

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Prilikom zemljanih radova na postavljanju energetskog kabla za potrebe grijanja i tople vode za odjel Opće interne medicine i infektologije, danas, u utorak 19. rujna, na dubini od oko jedan metar navodno su pronađene ljudske kosti, priča je koja se raširila po bolničkim krugovima.

Kosti su navodno pronađene u blizini starog ulaza u bolnicu u Mihanovićevoj ulici. Isti izvori tvrde i da su danas poslijepodne lokaciju obišli policija i predstavnici Komunalca koji su lokaciju oblijepili trakama, a otišli su navodno oko 18.40, ostavivši samo jednu traku.

Čitav događaj, barem za sada, odvija se daleko od očiju javnosti. Za sada se nitko nije službeno očitvao o ovom neobičnom i jezivom pronalasku. Iako nije isključena mogućnost da se ne radi o ljudskim kostima, već se pojavilo nekoliko teorija o tomu kako su dospjele tamo i otkada datiraju.

Navodno je isti taj kanal kopan i 1986. godine, no tada navodno nije pronađeno ništa. No, s obzirom na narav tadašnjeg režima, postoji mogućnost i da su tada pronađene kosti, no da je čitav slučaj zataškan.
Za sada se najvjerojatnijom čini teorija o tomu da tamo leže kosti udova bolesnika, jer navodno nije pronađena nijedna lubanja. Prema najgoroj teoriji, onoj u koju nitko ne želi povjerovati, riječ je o kriminalu, odnosno trgovanju ljudskim organima.

Bjelovarsko-bilogorskoj policiji poslali smo upit, a odgovor ćemo objaviti čim ga dobijemo.

Foto: Vedran Cindrić/klikni.hr


PODIJELI S PRIJATELJIMA!