Iva Bencun preuzela direktorsku poziciju Turističke zajednice Grada Zadra

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Iva Bencun, s bogatim iskustvom i stručnim znanjem, službeno preuzima ulogu direktorice Turističke zajednice grada Zadra, najavila je ambiciozne planove za daljnji razvoj i brendiranje Zadra kao konkurentne, cjelogodišnje turističke destinacije.

Povodom preuzimanja dužnosti, gđa Bencun izrazila je zahvalnost Predsjedniku i članovima Turističkog vijeća na ukazanom povjerenju i istaknula svoje uzbuđenje pred novim izazovima. “Ovo je prilika da iskoristimo bogatu kulturnu, sportsku i zabavnu ponudu našeg grada i uz suradnju s lokalnom zajednicom dodatno obogatimo sadržajnu ponudu,” izjavila je Bencun.

Direktorica Bencun stavlja naglasak na timski rad i integraciju svih dionika zadarskog turizma, smatrajući to ključnim elementima za budući uspjeh. Posebna pažnja bit će posvećena razvoju novih manifestacija koje će dodatno obogatiti turističku ponudu i doprinijeti kvaliteti života lokalnog stanovništva.

Zahvaljujući javnosti na podršci povodom svog imenovanja, direktorica Bencun je izrazila optimizam u pogledu budućih projekata i predanost kontinuiranom razvoju Zadra kao destinacije koja promiče održivi turizam.

S vizijom i posvećenosti novog vodstva, Turistička zajednica grada Zadra stupa u novu eru, s očekivanjima da će se Zadar još snažnije pozicionirati na turističkoj karti Hrvatske i šire.

Foto: Bojan Bogdanić


PODIJELI S PRIJATELJIMA!