U Zadar se vraća karneval- “Šareno Plesno Ludilo”

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Karneval se vraća na ulice grada Zadra, obećavajući šarene maske, ritmove i veselje. zadarski Karnevalski dani, koje organizira portal “Šareno Plesno Ludilo,” donose raznolik program za sve uzraste, od mališana do odraslih, te će oživjeti grad u veselom i karnevalskom duhu.

Već ovog tjedna, 057 Karnevalić će razveseliti mališane u zadarskim vrtićima, a vrhunac će biti zajednički događaj pod nazivom “057 Karnevalić pleše” na Narodnom trgu, gdje će vrtićke skupine predstaviti svoje kreativne maske uz ples i smijeh. Program počinje u 9:30 sati i trajat će do 12:30 sati.

Večernji program za odrasle počinje istog dana u 20 sati na tradicionalnom Plesu pod maskama u Maloj dvorani HNK Zadar. Očekuje vas dobrodošlica pićem, glazba u izvedbi banda Song Busters i izbor za najbolje maske. Ova večer obećava nezaboravnu zabavu za sve prisutne.

Narodni trg će biti centar karnevalske zabave s DJ-em Anteom Duićem i živom svirkom benda Ljetnog kina s početkom u 20:30 sati. Konge Show u izvedbi Hrvoja Čirjaka dodatno će začiniti večer, a posjetitelji će moći sudjelovati u izboru za najbolje maske i razgledati izložbu karnevalskih fotografija.

Za one koji žele istražiti različite događaje istovremeno, preporučuje se vesela večernja šetnja od HNK Zadar do Narodnog trga, uz mogućnost posjete “Karnevalskom punktu 4 Kantuna” za osvježenje piva i kobasica.

Subotnje jutro od 11 do 13 sati postaje Karnevalski show za najmlađe, njihove prijatelje i roditelje. Događanja uključuju foto natjecanje za najbolju masku, dječje radionice za izradu maskica i rekvizita, zabavne igre, dvorce na napuhavanje, face painting, poligon natjecanje i mini disco uz dodjelu nagrada za najbolje maske.

Večernji dio subotnje zabave nastavlja se na Narodnom trgu od 20 sati uz DJ-a Antu Dujića i koncertni rock & roll spektakl Swingersa & Elvisa Presleyja s početkom u 20:30 sati. Tijekom večeri će biti proglašene i najbolje maske, a zabava će se nastaviti u Gradskoj loži uz Silent Party s odabranim miksevima DJ Meshija, DJ Rkome i DJ Double D.

Maske su spremne za akciju, a ako nisu, portal “Šareno Plesno Ludilo” vam pruža priliku da se priključite ovom veselom događanju i uživate u karnevalskoj atmosferi. Ples pod maskama, koncerti ili Silent Party – izbor je vaš! Vidimo se na zadarskim Karnevalskim danima!


PODIJELI S PRIJATELJIMA!