Savladaj izazov: Sudjeluj u programu za unapređenje slobodnog vremena mladih u Zadru

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Ako si mlada osoba u dobi od 18 do 30 godina i živiš na području Zadra i Zadarske županije, imaš priliku aktivno sudjelovati u programu društveno korisnog učenja pod nazivom “Kvalitetno provođenje slobodnog vremena u fokusu mladih”. Ovaj program pruža ti šansu da doprineseš razvoju umjetničkih karata i online platforme za mlade te zajedno s mladima iz Hrvatske, Španjolske, Belgije i Latvije identificiraš i mapiraš prostore za kvalitetno provođenje slobodnog vremena.

Sve češće se suočavamo s izazovom pronalaženja informacija o aktivnostima, organizacijama i prostorima za mlade gdje možemo kvalitetno provoditi svoje slobodno vrijeme. No, ako si mlada i kreativna osoba koja želi nešto poduzeti po tom pitanju, program društveno korisnog učenja je idealna prilika za tebe.

Za koga je program namijenjen?

Program je namijenjen mladim osobama od 18 do 30 godina starosti s područja Zadra i Zadarske županije. Svojim sudjelovanjem možeš aktivno doprinijeti boljem razumijevanju potreba mladih i pružiti im više mogućnosti za kvalitetno provođenje slobodnog vremena.

Kada se program odvija?

Predviđeno je sudjelovanje u programu od sredine veljače do kraja lipnja 2024. godine, s povremenim aktivnostima prema mogućnostima polaznika programa. Program obuhvaća pripremne aktivnosti u veljači, edukaciju u Velom Ižu od 3. do 8. travnja te lokalne aktivnosti u svibnju i lipnju. Tijekom tih aktivnosti ćeš imati priliku detektirati prostore i organizacije koje nude prilike za kvalitetno provođenje slobodnog vremena mladih te izraditi umjetničke karte.

Što program obuhvaća?

Program društveno korisnog učenja pruža sudionicima priliku da razvijaju svoje vještine, sudjeluju u međunarodnim Mapathon i Hackathon događanjima u Španjolskoj i Belgiji te doprinose izradi online platforme za mlade.

Kako se prijaviti?

Prijave su otvorene do 16. veljače 2024. godine, a možete se prijaviti putem online prijavnice na . Za dodatne informacije i pitanja, slobodno se obratite na info@udrugaprizma.hr.

Besplatno sudjelovanje i pokriveni troškovi

Sudjelovanje u programu je potpuno besplatno, a troškovi prijevoza, smještaja, prehrane i materijala potrebnih za izradu umjetničkih karata bit će u potpunosti pokriveni.

Ako želiš aktivno sudjelovati u stvaranju boljih mogućnosti za mlade na području Zadra i Zadarske županije te razvijati svoje vještine, ne propusti ovu priliku i prijavi se na program društveno korisnog učenja “Kvalitetno provođenje slobodnog vremena u fokusu mladih”.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!