1.500 mališana iz 37 vrtića na Dječjem karnevaliću na Viru!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Otok Vir sprema se za veliki događaj koji će oduševiti najmlađe stanovnike Zadarske županije. Rekordnih 37 dječjih vrtića iz cijele županije, sa oko 1.500 mališana i njihovih teta, stiže na tradicionalni Dječji karnevalić koji će se održati u četvrtak.

Organiziranih u veselim maškarama, djeca iz različitih vrtića, poput domaćina Dječjeg vrtića Smješko s Vira, benkovačkih Bubamara, zvončića iz Poličnika te mnogih drugih, donijet će šarenilo i radost na otočke ulice.

Središte događanja bit će Trg svetog Jure, gdje će se okupljanje vrtićkih skupina započeti oko 9.30 sati. Program Dječjeg karnevalića obuhvatit će raznolike aktivnosti, uključujući mađioničare, dječje predstave i animacijske programe koje će voditi tim Maskote.

Glavni dio manifestacije bit će maškarani defile koji će krenuti u 10 sati, a sudionici će prolaziti od virske rive do Trga svetog Ivana, te se nakon toga vratiti Marovom ulicom do virske rive. Uz šarene kostime i veselje, ovaj događaj će zahtijevati i posebne prometne regulacije – ceste na pravcu kretanja karnevalića bit će zatvorene od 10 do 11 sati kako bi se osigurala sigurnost svih sudionika.

Osim veselja i igre, mališani će moći uživati u omiljenim slasticama poput krafni i sokova, dok će se vrtićke tete moći okrijepiti kavom. Planirani završetak programa je oko 12 sati.

Dječji karnevalić organiziraju Dječji vrtić Smješko s Vira i destinacijska menadžment kompanija Vir turizam, uz tradicionalnu podršku Općine Vir. Ovaj događaj predstavlja priliku za zajedničko druženje, igru i stvaranje nezaboravnih uspomena za najmlađe, te će sigurno ostati u sjećanju kao jedan od najveselijih trenutaka u godini.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!