13. Sajam Agroturizma Šibensko-kninske Županije: Povezivanje tradicije i inovacije

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ibensko-kninska županija s ponosom najavljuje 13. izdanje Sajma agroturizma, koji će se održati u Skradinu, na ulazu u Nacionalni park Krka. Ovogodišnji sajam, suorganiziran uz podršku Javne ustanove Razvojno inovacijski centar AluTech, Razvojne agencije Šibensko-kninske županije, Obrtničke komore, HGK Županijske komore Šibenik, Grada Skradina, Turističke zajednice Šibensko-kninske županije i uz partnerstvo Ličko-senjske županije, predstavit će sve što regija nudi – od autohtonih proizvoda do kulturne baštine.

Prošlogodišnji sajam privukao je gotovo 30.000 posjetitelja, dokazavši svoju ulogu kao ključnog događaja za promicanje ruralnog turizma, tradicionalne gastronomije, folklorne baštine i očuvanja starih zanata. Sajam agroturizma prilika je za lokalne proizvođače da izlože svoje proizvode i usluge, a posjetiteljima da iskuse jedinstvenu ponudu regije u dva dana bogata događanjima.

Pozivaju se svi zainteresirani izlagači da se prijave i postanu dio ovog izuzetnog događaja, s napomenom da dostave fotografije svojih proizvoda za Katalog izlagača. Više informacija o prijavama i detaljima sajma dostupno je na službenim stranicama Šibensko-kninske županije.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!