Mjesto za sportske rekorde: Falkensteiner Resort Punta Skala privlači svjetske sportaše

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Uz predivnu kulisu Falkensteiner Resorta Punta Skala, hrvatski jedriličari, braća Šime i Mihovil Fantela, oborili su rekord u čamcu klase 49er, dosegnuvši brzinu od impresivnih 24 čvora. U ekstremnim uvjetima snažne bure, ovaj podvig još jednom potvrđuje Punta Skalu kao omiljeno odredište za brojne sportaše u potrazi za savršenim uvjetima za trening, aktivan odmor, motivaciju i inspiraciju.

Punta Skala, smještena u neposrednoj blizini Zadra, poznata je po svojoj iznimnoj ponudi sportskih sadržaja i luksuznom smještaju, čineći je idealnim mjestom za vrhunske sportaše i one koji teže aktivnom načinu života. Braća Fantela, poznata po svojim jedriličarskim uspjesima, ističu kako im je Falkensteiner Resort Punta Skala gotovo kao drugi dom, gdje često treniraju i pripremaju se za svoje sportske izazove.

Falkensteiner Resort Punta Skala nudi raznolike aktivnosti, od nogometnih, teniskih i plivačkih akademija do sportskih natjecanja i teniskih kampova s ATP legendama. Osim toga, resort raspolaže s terenima za mini golf, odbojku, badminton, padel i odbojku na pijesku, pružajući gostima širok spektar mogućnosti za održavanje forme i zabavu.

Posebnost ovog mjesta leži u jedinstvenim vremenskim uvjetima koji omogućavaju sportašima kao što su braća Fantela da testiraju svoje granice i postižu rekordne rezultate. Bura, koja ovdje može doseći brzine koje su rijetkost na drugim lokacijama, pruža jedinstvene uvjete za trening i natjecanje.

Osim sportskih sadržaja, Falkensteiner Resort Punta Skala nudi i iznimnu gastro ponudu koja kombinira mediteranske i alpske specijalitete, spa usluge te smještaj u Family Hotelu Diadora, Hotelu & Spa Iadera ili u luksuznim vilama i apartmanima. Sve to, uz prekrasan pogled na zadarski arhipelag, čini ovaj resort jednim od najatraktivnijih turističkih odredišta na Jadranu.

Sportaši i gosti koji borave u Falkensteiner Resortu Punta Skala mogu uživati u aktivnom odmoru, koristeći sve prednosti koje ovo mjesto nudi. Bilo da se radi o treningu, opuštanju ili jednostavno uživanju u ljepotama prirode, Punta Skala je destinacija koja ne prestaje privlačiti i inspirirati.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!