Zadarski košarkaški derbi: Zadar protiv Škrljeva u zaostaloj utakmici FAVBET premijer Lige

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Košarkaši Zadra pripremaju se za napetu utakmicu protiv DepoLink Škrljeva u okviru zaostalog kola FAVBET Premijer lige. Igra se večeras u Dvorani Krešimir Ćosić, s početkom u 19 sati, a iako je Zadar trenutno vodeća momčad prvenstva, suočava se s poteškoćama u sastavu.

Trener Danijel Jusup izrazio je optimizam unatoč izazovima s kojima se momčad suočava:

“Luka Božić jučer je odradio prvi trening, trebat će mu sigurno nekoliko dana da uđe u ritam. Za ovu utakmicu bit će u sastavu, a koliko će participirati, vidjet ćemo. Dario Drežnjak večeras igra za reprezentaciju, pa ćemo vidjeti u kakvom će se stanju vratiti. Adem Mekić također je na putu, o linijama ovisi u kojem trenutku će se priključiti momčadi. Sigurno je da će nam ova utakmica dobro doći kao priprema za sljedeće.”

Unatoč izazovima s kojima se momčad suočava, cilj je jasan – nova pobjeda koja će Zadar ostaviti jedan korak ispred Splita u borbi za startnu jedinicu. Patrik Jambrović, jedan od ključnih igrača, ističe važnost koncentracije i uvažavanja uputa trenera:

“Nakon kratke stanke dolazi nam ključno razdoblje koje moramo ozbiljno shvatiti, biti koncentrirani i uvažiti sve upute trenera i stručnog stožera kako bismo na kraju došli do željenog rezultata.”

Utakmica će biti emitirana na HKS TV-u, pružajući priliku navijačima da podrže svoj klub u ovoj važnoj utakmici.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!