Gradonačelnik Zadra sazvao Skupštinu uprave ŠC Višnjik: razlog smjena direktora Denisa Karlovića

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Gradonačelnik Zadra, Branko Dukić, jučer je odlučio sazvati izvanrednu Skupštinu uprave Sportskog centra Višnjik. Na dnevnom redu našlo se razriješenje direktora ŠC Višnjik, Denisa Karlovića, što je potaknulo niz spekulacija i rasprava u javnosti.

Iako je Skupština uprave ŠC Višnjik uobičajeno mjesto za raspravu o važnim odlukama koje se tiču upravljanja ovim sportskim kompleksom, ovaj put je situacija specifična jer je gradonačelnik Dukić jedini član Skupštine. Ovaj neobičan format donošenja odluka podigao je dodatna pitanja o transparentnosti i procesu odlučivanja unutar upravljanja javnim institucijama.

Razlozi za smjenu gospodina Karlovića postali su predmet široke rasprave, posebno nakon što su se u javnosti pojavile teze koje povezuju njegovu smjenu s održavanjem koncerta popularne pjevačice Aleksandre Prijović u dvorani Krešimira Ćosića. Gradonačelnik Dukić je brzo reagirao na te spekulacije, izdavši priopćenje u kojem demantira bilo kakvu povezanost između koncerta i smjene direktora Karlovića.

“Obzirom na niz reakcija koje povezuju smjenu direktora Višnjika s održavanjem koncerta Aleksandre Prijović, jasno demantiram povezivanje razloga smjene s tim događajem. Nikada nije bila moja namjera upletati se u odluke o tome tko će gdje pjevati”, istaknuo je gradonačelnik Dukić u svojem priopćenju.

Dalje, gradonačelnik je naglasio da razlozi za smjenu leže u “gubljenju povjerenja”, što je već ranije obrazložio, ali bez detaljnijeg objašnjenja o specifičnim incidentima ili potezima koji su doveli do ovog gubitka povjerenja.

Tko je nominiran za tu funkciju i koji je pravi razlog smjene do sada najstručnijeg direktora s rezultatima ostaje nam za vidjeti.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!