“aMore Ljubavi”: Damira Fuzul slikom slavi more i žene u Bibinjama

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Povodom Međunarodnog dana žena, u petak, 8. ožujka 2024., u Društvenom centru Bibinje, umjetnica Damira Fuzul predstavit će svoju treću samostalnu izložbu pod nazivom „aMore“. Organiziran od strane udruge Aktivno Bibinje, ovaj događaj slavi ljubav prema moru kroz umjetničko oko bibinjske slikarice.

Naziv izložbe „aMore“ simbolično prenosi Damirinu duboku povezanost i fascinaciju morskim svijetom, koju kroz svoje radove dijeli s posjetiteljima. Radovi odišu ljepotom jadranske obale, prikazujući autentične prizore i elemente života na moru koji su umjetnicu inspirirali i potaknuli na stvaranje.

Koristeći se akrilom na platnu i starim novinama, Fuzul donosi svjež i originalan pristup likovnoj umjetnosti, kombinirajući tradicionalne metode s modernim tehnikama. Njen jedinstveni stil i pažnja prema detaljima omogućuju publici da doživi morsku idilu kroz prizmu osobnih doživljaja i osjećaja koje umjetnica prenosi na platno.

Osim što je slikarstvo njezina strast, Damira se posvećuje i podučavanju, vodeći likovne radionice za djecu i odrasle u okviru udruge Aktivno Bibinje. Kroz ove radionice, ona dijeli svoje znanje i iskustvo, potičući polaznike na razvijanje vlastitih talenata i likovnog izraza. Svojim radom, Fuzul ne samo da obogaćuje lokalnu zajednicu, već i pridonosi razvoju budućih generacija umjetnika.

Izložba „aMore“ otvara svoja vrata u 18 sati, a posjetitelje očekuje očaravajuće putovanje kroz morske krajolike i prizore koji su oblikovali umjetnički izraz Damire Fuzul. Ovim događajem, Bibinje se još jednom potvrđuje kao mjesto gdje se cijeni i promiče umjetnost, posebno u čast žena i njihovog doprinosa društvu i kulturi.

Umjetnica poziva sve ljubitelje umjetnosti i prirode da dođu i zajedno proslave Dan žena, istražujući ljepotu života na moru kroz umjetnička djela koja su plod neumorne inspiracije i ljubavi prema prirodi. Ne propustite priliku da postanete dio ovog jedinstvenog vizualnog iskustva koje spaja ljubav, umjetnost i prirodu u harmoničnu cjelinu.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!