Jednoglasno potvrđeni kandidati za liste HDZ-a Zadarske županije

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U duhu jedinstva i odlučnosti, Županijski odbor HDZ-a Zadarske županije okupio se kako bi jednoglasno potvrdio svoje kandidate za nadolazeće parlamentarne izbore, čime su pokazali snažnu volju i spremnost da se suprotstave izazovima koji predstoje. Lista kandidata, koja je plod temeljitog odabira i razmatranja, predstavlja kombinaciju iskustva i nove energije, sve s ciljem da se najbolje zastupaju interesi Zadarske županije u Hrvatskom saboru.

Kandidati koji su dobili povjerenje svoje stranke su, abecednim redom, Ante Babić, Matea Bakmaz, Nikolina Baradić, Ante Bašić, Drina Bešenić, Josip Bilaver, Jure Brižić, Željko Čulina, Šime Erlić, Nediljko Jović, Slobodan Jurjević, Tomislav Klarica, John Ivan Krstičević, Davor Lončar, Ivica Šarić, Rade Šimičević, i Stipe Žunić. Ovi pojedinci su odabrani zbog svoje posvećenosti, stručnosti i sposobnosti da doprinesu realizaciji političkih ciljeva HDZ-a, kao i zbog njihove predanosti razvoju svoje županije.

„Ovogodišnji izbori predstavljaju ključni trenutak za našu županiju, kao i za cijelu državu. Ponosni smo što možemo predstaviti listu sastavljenu od izuzetnih pojedinaca, čija će stručnost, iskustvo i energija biti u službi građana Zadarske županije,” izjavio je predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Zadarske županije.

Svaki kandidat na listi nosi sa sobom jedinstveni skup vještina i znanja, što zajedno čini moćan tim spreman za izazove koji ih očekuju u Hrvatskom saboru. HDZ Zadarske županije pokazuje svoju snagu i raznolikost.

Izrazi zadovoljstva i podrške od strane članova i simpatizera HDZ-a potvrđuju široku podršku izboru kandidata. Upravo je ta podrška, zajedno s vjerom u pobjednički mentalitet i predanost idejama koje su temelj HDZ-a, ono što daje dodatnu snagu ovim kandidatima da se zalažu za prosperitet Zadarske županije.

S obzirom na to da su kandidati za listu pažljivo birani i jednoglasno potvrđeni, očekivanja od njih su visoka. No, s obzirom na njihovu stručnost, posvećenost i predanost, nema sumnje da su spremni ispuniti ta očekivanja i doprinijeti razvoju svoje zajednice.

Kako se parlamentarni izbori bliže, HDZ Zadarske županije stoji čvrsto i jedinstveno, spremno da kroz svoje predstavnike u Hrvatskom saboru nastavi rad na unapređenju života svih građana svoje županije, potvrđujući svoje mjesto kao vodeća politička snaga u regiji.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!