Denis Pleslić ponovno sportski direktor KK Zadra, tri kandidata u utrci za direktora kluba

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Na redovitoj sjednici Nadzornog odbora košarkaškog kluba Zadar, održanoj 22. ožujka, glavna točka dnevnog reda bila je rasprava o prijavama za novog direktora kluba. Nakon provedenog Natječaja za izbor i imenovanje direktora – jedinog člana Uprave, pristigle su tri pravovremene i potpune prijave.

Intervjui s kandidatima održat će se tijekom idućeg tjedna, nakon čega će Nadzorni odbor donijeti odluku o novom direktoru. Ovo je ključni trenutak za KK Zadar jer će novi direktor voditi klub kroz izazovne faze razvoja i natjecanja.

Paralelno s tim, odbor je donio važnu odluku o sportskoj budućnosti kluba. Denis Pleslić, dosadašnji sportski direktor, dobio je suglasnost za nastavak rada u narednoj natjecateljskoj sezoni 2024/2025. Ova odluka, donesena većinom glasova, omogućit će Plesliću da nastavi sa svojim strateškim planom i razvojem kluba.

Neslužbeno saznajemo da su se za poziciju direktora prijavili kandidati Edi Nadarević, Ivan Ivanišević i David Gunjević. Zanimljivo je istaknuti da David Gunjević, koji je već ranije obnašao dužnost direktora, ostaje u igri unatoč ranijem poništenju natječaja na koji se prijavio. Njegova upornost ukazuje na ozbiljne namjere i želju za povratkom na vodeću poziciju unutar kluba.

Ishod ovog izbornog procesa bit će temeljit i pažljiv, s ciljem izbora kandidata koji će najbolje odgovarati potrebama i ambicijama KK Zadra. Izbor direktora igra ključnu ulogu ne samo u upravljanju kluba već i u predstavljanju KK Zadra kao vodeće sportske organizacije u regiji.

Foto: KK Zadar


PODIJELI S PRIJATELJIMA!