Uskršnja biciklijada: Od Zadra do Vira na dva kotača

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Tradicija se nastavlja na Branimirovoj obali u Zadru, gdje će u ponedjeljak, 1. travnja, biciklisti svih generacija i vještina krenuti na 35. Uskršnju biciklijadu prema otoku Viru. Ovaj popularni događaj privlači rekreativce, profesionalce i entuzijaste, ljubitelje biciklizma spremne uživati u proljetnom danu i pedalanju s pogledom na more.

Biciklijada će započeti u 10 sati, a sudionici će se moći okupiti i prijaviti već od 9 sati u Zadru, dok će prijave biti dostupne i na Trgu svetog Jure na Viru između 8 i 9 sati. Nakon dolaska na cilj, na virskoj rivi, organizatori su pripremili osvježenje i okrjepu, kao i zabavu uz veselu glazbu grupe Zaratino. Neće izostati ni tombola s vrijednim nagradama – najveća među njima je Mountain Bike, a tu su i brojni kompleti biciklističke opreme.

Događaj podržavaju brojni partneri, uključujući destinacijsku menadžment kompaniju Vir turizam, Turističku zajednicu otoka Vira, Biciklistički klub Zadar, te zadarsku Prometnu policiju i hitne službe, što jamči sigurnost i organiziranost biciklijade. Za sudionike koji se ne planiraju vraćati pedalama, organiziran je povratni prijevoz iz Vira u Zadar.

Zainteresirani se mogu prijaviti putem linka na službenoj stranici Vir turizma i rezervirati svoje mjesto na ovom veselom proljetnom događaju. Pridružite se u velikom broju i provedite Uskršnji ponedjeljak na otvorenom, istražujući ljepote zadarske regije na ekološki prihvatljiv način.

Za dodatne informacije i online prijave posjetite web stranicu Vir turizma.

Link za online prijavu: https://www.virturizam.hr/hr/novosti/objave/153-biciklijada-zadar-vir-online-
prijave-uskrs

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!