13. Sajam agroturizma Šibensko-kninske županije počinje sutra u Skradinu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Skradin će 30. travnja i 1. svibnja 2024. godine ugostiti 13. Sajam agroturizma Šibensko-kninske županije, dvodnevni događaj koji ističe bogatstvo i raznolikost ruralnog turizma ove regije. Događaj će se održati na Trgu Male Gospe i u Kulturnom centru Grada Skradina, a otvaranje je zakazano za sutra u 10:00 sati.

Svečano otvorenje planirano je u 11:00 sati u Kulturnom centru, gdje će se okupljenima obratiti župan Šibensko-kninske županije, dr. sc. Marko Jelić, gradonačelnik Skradina, Antonijo Brajković, te drugi ugledni gosti. Moderatorica programa je Barbara Alilović, a svečanost će uveličati glazbeni nastup klape Skradinke.

Posjetitelji će imati priliku uživati u bogatoj gastro ponudi Udruženja obrtnika Šibenik, te u nastupima brojnih kulturno-umjetničkih društava poput klape Senjkinje, KU Šibenske šuštine, i drugih. Drugi dan sajma nastavlja se sličnim ritmom, pružajući još prilika za uživanje u kulturi i tradiciji Šibensko-kninske županije.

Sajam je organiziran uz podršku Šibensko-kninske županije, JU Razvojno-inovacijskog centra AluTech, te brojnih suorganizatora i pokrovitelja, uključujući Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije i Ministarstvo poljoprivrede. Sponzori događaja su, među ostalima, Lučka uprava Šibensko-kninske županije i Nacionalni park Krka.

Očekuje se da će sajam privući veliki broj posjetitelja koji će kroz interakciju s izlagačima i sudionicima dobiti vrijedne uvide u potencijale agroturizma i unaprijediti svoje poslovne prilike. Ne propustite priliku da doživite jedinstven spoj lokalne kulture, tradicije i suvremenih trendova u turizmu.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!