Grozdana Perić od ponedjeljka službeno gradska pročelnica za gospodarstvo, obrtništvo i razvitak otoka

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Grozdana Perić, bivša HDZ-ova saborska zastupnica, od ponedjeljka i službeno preuzima dužnost pročelnice Upravnog odjela za gospodarstvo, obrtništvo i razvitak otoka. Perić je kao HDZ-ova zastupnica u Saboru odradila dva mandata, od 2016. do 2024. godine. Nakon što je odbila povratak u saborske klupe, odlučila se kandidirati za mjesto u Gradu, gdje je ranije obnašala dužnost pročelnice Odjela za financije.

Upravni odjel za gospodarstvo preuzima od Mate Pinčića, koji će sada postati njezin zamjenik. Perić je poznata po svojoj predanosti i stručnosti u području financija i gospodarstva, što se očekuje da će dodatno unaprijediti rad Upravnog odjela i doprinijeti razvoju obrtništva i otoka.

Njezin povratak u lokalnu upravu mnogi vide kao pozitivan korak, s obzirom na njezino bogato iskustvo i prethodne uspjehe na mjestu pročelnice Odjela za financije. Perić je izrazila zadovoljstvo novom funkcijom i istaknula kako će se zalagati za gospodarski napredak i razvoj obrtništva, s posebnim naglaskom na poticanje razvitka otoka.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!