Druženjem s građanima na Narodnom trgu, SDP i njihovi partneri službeno zaključili kampanju

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Današnjim druženjem s građanima na zadarskom Narodnom trgu, SDP i njihovi partneri službeno su zaključili kampanju za predstojeće izbore za Europski parlament koji će se održati u nedjelju, 9. lipnja.

Iz SDP-a ističu kako njihova lista za izbore sadrži prepoznatljive i dokazane ljude, kako na europskoj, tako i na lokalnoj razini, što daje uvjerenje da će to biti prepoznato i nagrađeno na ovim izborima.

“Dosadašnji rad i vrijednosti koje su naše kandidatkinje i kandidati zastupali najbolja su garancija da ćemo još većim žarom nastaviti raditi u interesu hrvatskih ljudi,” istaknuli su SDP-ovci.

Stranka je naglasila svoju trajnu posvećenost beskompromisnoj borbi za ljudska prava, posebno za one slabije u društvu, te obrani temeljnih načela socijaldemokracije kao što su sloboda, jednakost, solidarnost i pravednost. Također su najavili nastavak borbe za prava potrošača, dostupno stanovanje i zdravstvo za sve, te podršku ribarstvu i marikulturi.

Jedan od ključnih ciljeva kampanje je uvođenje progresivnog oporezivanja kapitala najbogatijih, kako bi oni solidarno više pridonosili društvu.

“U današnjem svijetu rastuće nejednakosti, nužno je uvesti progresivno oporezivanje ekstra profita, posebno onih baziranih na tuđem radu,” naglasili su SDP-ovci.

Takve socijalno osjetljive porezne politike smanjile bi nejednakost i pozitivno utjecale na cjelokupnu ekonomsku aktivnost.

Građanima je poručeno da znaju što mogu očekivati od SDP-a.

“Dosadašnji rad ispunjenih obećanja bio je prepoznatljiv i vjerodostojan. Iznevjeriti vas nećemo ni u sljedećem mandatu,” zaključili su kandidati, pozivajući građane da izađu na izbore u nedjelju.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!