BOŽIĆNI GALA KONCERT Totalno drugačiji od drugih

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – I ove godine Bjelovarčani mogu uživati u Božićnom gala koncertu koji se već tradicionalno održava od 2003. godine. Ovaj glazbeno-scenski program na rasporedu je 20. prosinca u 20 sati u Dvorani europskih prvaka. Gradonačelnik Grada Bjelovara, Dario Hrebak, otkrio je više o nadolazećem koncertu.

Foto Grad Bjelovar

-Imamo taj jedan poseban koncert koji je na poseban način drugačiji od svih drugih koncerata koji se u ovo predbožićno vrijeme organiziraju, koncert donosi poznata imena iz svijeta glazbe te izvode tradicionalne popularne domaće i strane božićne pjesme otpjevane uživo uz pratnju revijalnog gala orkestra i zbora – kazao je gradonačelnik Hrebak.

Božićni gala koncert uz tradicionalno pjevanje donosi i novu zanimljivost. Više je otkrio jedan od organizatora koncerta, Mladen Medak Gaga.

-Ovaj Božićni gala koncert će biti mrvicu možda drugačiji od nekih do sada ili možda nekih u zadnje vrijeme. Mi nastojimo da on ima neki dramski dio i da nešto malo osvježimo, da ne bude samo pjevanja. Ove godine smo zapravo adaptirali jedan dramski dio, malo smo promijenili tekst tako da će on u prvom i završnom dijelu imati elemente mjuzikla – kaže Medak.

Ovisno o mjestu u dvorani, za koncert je potrebno izdvojiti od 30 do 100 kuna.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!