POPULARNI SHOW “Lijepom našom” opet u Bjelovaru

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Zabavno-glazbena emisija “Lijepom našom” stiže u Bjelovar. Emisija je to koja kroz cijelu godinu promiče kulturu i običaje diljem Hrvatske, a na javnom snimanju 14. siječnja tu priliku ponovno će imati i Grad Bjelovar. Većina izvođača upravo su Bjelovarčani, ali nastupit će i brojni gosti. Neke od njih otkrila je Brankica Janči, predsjednica KUD-a Bjelovar.

-Od KUD-ova nastupit će naša domaća četiri kuda, KUD Bjelovar HORKUD Golub, manjinski KUD Češka Obec, zajednica Mađara grada Bjelovara i izvorni KUD Veliko Trojstvo. Zatim je tu naša poznata grupa Vox Femine, klapa Bjelovar, Bjelovarski trio, Trio Janči i prijatelj, Tomislav Škara, Zdravko Brkić, Josip Posavec, Tamburaški sastavi Bilogora, Petica, Korak, Ledina i Od srca do srca, Tomislav Vrabec, Saša Kovač, Cure iz centra, Nives Celzijus, Džentlmeni, Suzana Balen, Kristina Anđelka Đopar, Martina Đurđević, Vedran Jagodić, Marija Žalac, Paula Jusić, Stjepan Jeršek Štef, Indira, Krunoslav Kićo Slabinac i Miroslav Škoro; to je ono čime sada raspolažemo, hoće li biti još netko od zvijezda, neka ostane iznenađenje – kazala je Janči.

Domaćin i organizator je Kulturni i multimedijski centar Bjelovar gdje su ulaznice već u prodaji, a ravnatelj Centra Denis Hladiš otkrio im je cijenu.

-Karte su 25 kuna na gornjim tribinama, a na donjim tribinama i parketu karte su 30 kuna. Cijene su vrlo popularne, nismo se vodili time da se na Bjelovarčanima zarađuje već da svi imaju priliku doći pogledati izvođače kojih će biti stvarno dosta – istaknuo je Hladiš.

Javno snimanje održat će se u Dvorani europskih prvaka, 14. siječnja u 19 sati, a emisija će se emitirati posljednje subote u siječnju i prve subote u veljače na HTV-u. (Doris Aleksić)

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!