BJELOVARSKI BOŽIĆ Bjelovar je ovih dana živio za mali nogomet

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Ekipa Playbox Mr. Jack pobjednik je ovogodišnjeg tradicionalnog malonogometnog turnira „Bjelovarski Božić“. U jučerašnjem finalu pobijedili su ekipu OPG Vidojević. Treće mjesto pripalo je ekipi Pulse Night Bar Stock d.o.o. U kategoriji veterana prvo mjesto pripalo je ekipi Pizzeria Palerno Garešnica, drugo je osvojila ekipa CB Donitej PNT Croatia, a treće Kudumija.

Revijalnu utakmicu tijekom finalne večeri odigrali su maleni nogometaši Bjelovara i Mladosti

Inače, ovo je bilo 41. izdanje turnira „Bjelovarski Božić“, ali prvo koje je organizirao Malonogometni klub Bjelovar. Bio je to veliki turnir. Startalo se s ukupno osam grupa u kojima su bile po četiri ekipe koje su postepeno ulazile u knockout fazu koja se igrala od 2. siječnja. Trener MNK Bjelovar Željko Ostrman je i više nego zadovoljan odazivom.

-Ove smo godine ugodno iznenađeni odazivom ekipa. Prijavile su se 32 od čega čak devet iz Zagreba, nekoliko iz okolnih mjesta, a sve ostale su domaće ekipe. Kvaliteta ovog turnira je najveća do sada, što potvrđuje i broj ljudi na tribinama za vrijeme utakmica – kaže Ostrman.

U dvorani se tražilo mjesto više

Za posljednje jučerašnje utakmice prodano je 850, karata što je poruka organizatorima i svima ostalima da Bjelovar voli mali nogomet. MNK Bjelovar bi trebao organizirati i sljedeći turnir.

-Nadam se da su svi ovih dana uživali u malom nogometu i nadam se da se na sljedećem turniru vidimo u još većem broju – poručuje Ostrman.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!