NOVI STARI PREDSJEDNIK  Ćorić jednoglasno izabran za šefa Županijske komore

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Gospodarsko vijeće Županijske komore izabralo je svog predsjednika. Dosad je to bio Jakov Ćorić, koji je ponovno jednoglasno izabran za mandat od 2020. do 2024. godine. Članovi gospodarskog vijeća bile su tvrtke koje zapošljavaju najveći broj ljudi, imaju najviše prihoda te su predstavnici najznačajnijih gospodarskih djelatnosti. Stari, ali i novi mandat, komentirao je sam Ćorić.

Jakov Ćorić, novi stari predsjednik jednoglasno je izabran

– Moram istaknuti da sam zadovoljan mandatom protekle 4 godine. Svi trendovi mijenjali su se u okviru naše Županijske gospodarske komore u Bjelovaru. U gospodarstvu svi su trendovi išli u pozitivnom smjeru. Grad i Županija postaju prijateljske kada se pogleda poduzetništvo, gospodarstvo i investicija ulaganja. Zadovoljan sam i s radom naše Županijske gospodarske komore jer godišnje smo znali imati 30 do 40 raznih prezentacija, edukacija i događanja. Isto sam tako zadovoljan s radom zaposlenika Županijske komore, mladih ljudi koji su odgovorno i pošteno radili svoj posao – rekao je Ćorić, komentiravši kakvi su trendovi gospodarstva.

– Trendovi u gospodarstvu itekako su rasli. Imamo dvoznamenkast rast prihoda sa 6.8 na 7.7 posto, oko 900 milijuna kuna. Porasla je i dobit koja ide na interes poduzetnika i njihovog investiranja. Rast investicija otprilike je 400 milijuna u odnosu na 2018. na 2019. godinu – rekao je Ćorić.

Još jedna pozitivna stvar rast je zaposlenih od 2017. do 2019. godine, i to s 13 tisuća i 50 zaposlenih na 14 tisuća i 700 zaposlenih u članicama gospodarske komore. Ćorić dodaje kako su to sve pozitivni trendovi koji čovjeka samo dodatno motiviraju i vesele.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!