AKCIJA ZA ZVONU Život mu se promijenio preko noći, sumještani ostali uz njega

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKA PISANICA – Velikopisaničani ove će nedjelje još jednom imati priliku pokazati svoje veliko srce. Tamošnji Savjet mladih organizira humanitarni turnir “Zvone u srcu” na kojem će se prikupljati novac za liječenje njihova sumještanina Zvonimira Filipovića. On je spletom nesretnih okolnosti teško obolio, kaže predsjednik Savjeta, Silvio Radović.

-Zvonimir se, najvjerojatnije kod zubara, prije nekoliko godina zarazio nekom bakteriju, zbog čega mu se upalilo moždano deblo. Nakon toga je jedva ostao živ. Odlazio je na puno rehabilitacija, a liječenje, koje je vrlo skupo, još uvijek traje – rekao je Radović.

Za Zvonimira, koji je prije bolesti radio kao profesor hrvatskog jezika u osnovnoj školi, se redovito organiziraju brojne humanitarne akcije kako bi se njegovoj obitelji barem malo olakšali troškovi  liječenja. Jedna od takvih aktivnosti je i turnir u pikadu, beli i stolnom tenisu u organizaciju velikopisaničkog Savjeta mladih. Polog za sudjelovanje je 50 kuna po osobi, a pozivaju se i oni koji neće zaigrati.

– Imat ćemo kutiju za dobrovoljne priloge, novac od pića koje će se prodati također ide Zvonimiru. Ako netko ne može sudjelovati u turniru, bit će tu i broj žiro-računa za uplatu novca, tako da sve bude pokriveno – rekao je Radović.

Turnir “Zvone u srcu” ove se nedjelje od 11 sati održava u društvenom domu u Velikoj Pisanici, a svi zainteresirani za dodatne informacije mogu se obratiti predsjedniku velikopisaničkog Savjeta mladih Silviu Radoviću na broj telefona 099 845 2514.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!