HREBAK OPORBI Pamtit će vas po borbi protiv boljeg standarda

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak na svom je Facebook profilu odgovorio na optužbe koje je pred njega iznijela gradska oporba iz redova SDP-a i Damir Bajs Nezavisne liste. Podsjetimo, oni su na današnjoj konferenciji za medije objavili kako na sutrašnjem Gradskom vijeću neće podržati osnivanje nove gradske tvrtke Terme Bjelovar koja bi trebala voditi brigu oko najavljenog projekta izgradnje toplica u Velikom Korenovu. Osim što su doveli u pitanje spomenuti projekt, poručili su Hrebaku da prije kretanja u nove planove ispuni stara obećanja. On je uzvratio nabrajanjem projekata protiv kojih je, kako tvrdi, bila ta ista oporba – transparentnost, smanjenje prireza, tax free modela, obnova bazena, obnova Borika, digitalizacija gradske uprave, obnova vrtića i škola, smanjenje cijena vrtića, europski projekti.

-A dok ste bili na vlasti, niste napravili ništa. Zato ste sada protiv svega što je davno trebalo biti napravljeno i još se usudite lagati građanima da ništa od gore navedenog u biti nije napravljeno. Ne želite podržati izgradnju toplica u Bjelovaru, OK, vašu podršku niti ne očekujem kao što vam je nisu dali niti građani – poručio je Hrebak političkim oponentima, iskoristivši priliku da istakne neke od poteza i promjena u svom mandatu.

-Danas u Bjelovaru radi 600 ljudi više, pomoću novca EU fondova obnovili smo gotovo sve škole i vrtiće, a uz duplo manji prirez proračun se puni bolje. I da, napravit ćemo toplice u Bjelovaru, a vi ćete ostati zauvijek zapamćeni kao netko tko se borio protiv toga da Bjelovarčani imaju standard kakav zaslužuju – napisao je Hrebak, koji je spočitnuo gradskoj oporbi podršku Bjelovarskom sajmu čije poslovanje drži spornim te je još jednom protivnike optužio za uhljebljivanje.

-Poruka vama i županu – kada uvjerite i mene i građane te uvedete u našu županiju aplikaciju transparentnost koja vas stalno žulja, tada možemo razgovarati o vašim dobrim namjerama za naš grad – zaključio je Hrebak manifest na društvenoj mreži.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!