ZAHVALA NA SURADNJI Bivša predsjednica napisala pismo Z. Mađeruhu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

GRUBIŠNO POLJE – Na samom kraju svog predsjedničkog mandata, Kolinda Grabar-Kitarović pismeno je zahvalila suradnicima i partnerima s kojima je surađivala na provedbi različitih projekata u posljednjih pet godina. Pismo je od nje ovih dana primio i gradonačelnik Grubišnog Polja Zlatko Mađeruh (HDZ). U njemu biva predsjednica navodi kako je tijekom svog mandata uvijek isticala važnost i ulogu gradova u ukupnom razvoju Hrvatske, kao preduvjet ravnomjernog i stabilnog društvenog i državnog razvoja.

-Nadam se da su ta nastojanja pomogla razvoju i napretku i Vašega grada, na dobrobit svim građanima. U povodu završetka svojega mandata želim Vam srdačno zahvaliti na suradnji i zaželjeti uspjeh u odgovornoj dužnosti gradonačelnika, kao i u privatnom životu – napisala je bivša predsjednica Zlatku Mađeruhu, koji joj je na jedan dan bio domaćim tijekom izmještanja ureda u Bjelovarsko-bilogorsku županiju u prosincu 2017. godine. Grubišnopoljski gradonačelnik ne krije zadovoljstvo činjenicom što je dobio pismo od bivše predsjednice koju iznimno cijeni.

-Žao mi je jedino što nismo realizirali za što se zalagala, a to je vrednovanje vojno-redarstvene operacije Otkos 10. No, njezin mandat doživljavam kao htijenje da Hrvatska bude bolja. Na tomu je radila i stekao sam dojam da želi da Hrvatska bude bolja. Po tomu ću pamtiti njezin mandat – kaže Mađeruh.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!