TRAGEDIJA Još jedna poginula osoba na cestama BBŽ

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

KONČANICA – U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer na području Končanice smrtno je stradao 78-godišnjak, koji je već peta smrtno stradala osoba u prometu na području Bjelovarsko-bilogorske županije.

Nesreća se dogodila u 11.44 sati, kada je 78-godišnjak je upravljao traktorom kroz Končanicu u smjeru Velikih Zdenaca. Na dijelu kolnika na kojemu se nalazi neisprekidana uzdužna linija započeo je skretanje u lijevo na prilazni most, a da se pritom nije uvjerio da tu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu. U istom smjeru iza traktora kretalo se teretno vozilo litvanskih nacionalnih oznaka s kojim je upravljao 45-godišnji državljanin Litve, koji je započeo pretjecanje traktora na dijelu kolnika na kojemu se nalazi neisprekidana uzdužna linija na kolniku, a da se pritom niti on nije uvjerio da tu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu. Tom prilikom došlo je do udara prednjeg desnog dijela teretnog vozila u stražnji lijevi dio traktora koji se zarotirao za 180 stupnjeva te je odbačen u putni jarak gdje se zaustavio.

U prometnoj nesreći 78-godišnjak je zadobio teške tjelesne ozlijede opasne po život. Liječnička pomoć pružena mu je u Općoj bolnici Virovitica, gdje je uslijed težina ozljeda preminuo sinoć u 20.13 sati.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!