DONATORSKA AKCIJE Bjelovarske Lionsice pružaju ruku pomoći medicinskom osoblju. Na svoj lavlji način!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Nedavno su bjelovarske Lionsice, odnosno članice Lions kluba Nasta Rojc Bjelovar završile svoju prvu veliku humanitarnu akciju za Sigurnu kuću Bjelovar. No, trenutne okolnosti navode ih na novo djelovanje i to žurno, kako same kažu. Bjelovarske Lionsice zajedno s građanima Bjelovara i stanovnicima BBŽ, naziv je nove akcije.

– Svjesne smo činjenice da su sada mnoge obitelji u nepovoljnom položaju zbog nesigurnih primanja, no zagovaramo stav da treba pomoći onima najugroženijima! Ovih su to dana ljudi oboljeli od koronavirusa. U ovim teškim i pogibeljnim trenucima kada medicinsko osoblje ne pita kada mu završava smjena i ne odlazi svojoj obitelji već se svesrdno i svim moćima bori za život neznanca na respiratoru, u tim trenucima nemojte misliti da se opremanje bolnice ne tiče vas osobno. Tiče nas se svih! Stani na stranu odgovornih i empatičnih građana. Sada je vrijeme! Već sutra netko od naših najbližih može biti zaražen i može mu biti potrebna stručna pomoć i adekvatna skrb. Pomozimo našoj bolnici u opremanju odjela za oboljele od koronavirusa, tj. COVIDA 19 – poručuju Lionsice i dodaju kako treba djelovati brzo i odlučno, koliko god se može.
-Zrno po zrno – pogača! Zajedno možemo učiniti veliko dobro za svoje sugrađane, za svoje najbliže. Dočekajmo Koronu spremni i opremljeni, pomozimo timu bjelovarskih medicinskih stručnjaka u bržem i boljem opremanju odjela za prihvat oboljelih od koronavirusa. Inicijativu pokreću članice Lions kluba Nasta Rojc Bjelovar, sudjelovati mogu SVI KOJI ŽELE, a koristi će isto tako imati SVI GRAĐANI! Donatorska akcija kreće ODMAH, a završava 15. 04. 2020. godine.
Djelujmo brzo, jer vremena nemamo – poručuju Lionsice.
PODACI ZA UPLATU:
IBAN donatorskog žiro računa LC „Nasta Rojc“ Bjelovar: HR5624020061100950960
Model: 00
PNB: OIB uplatitelja
Opis plaćanja: KORONA
Ljudi, sada i zajedno, srcem Lionsa, u borbi protiv korona virusa!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!