SVE PREMA UPUTAMA Rovišće stoji na raspolaganju u svakom trenutku

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ROVIŠĆE – Način rada su trenutnoj situaciji prilagodili u Rovišću. Zatvorena su dječja igrališta kao i vrtić. I sama Općina više ne prima stranke, ali dio usluga nije ukinut. I dalje se tako misli na starije mještane uključene u program Zaželi, kaže načelnik Slavko Prišćan.

– Naravno da i dalje vodimo brigu o starijim i nemoćnim stanovnicima. Dostavljaju im se sve potrepštine, ali uz manji ulazak u kuće i ostvarivanje samog kontakta. Pokušavamo održati komunikaciju i biti im na raspolaganju u svakom trenutku – kaže Prišćan.

No, sada je najvažnije pridržavati se uputa Nacionalnog stožera civilne zaštite, pa i Općina, ističe Prišćan, radi na taj način.

– Odgodili smo sva plaćanja narednih mjesec dana. U stalnom smo kontaktu s našom lokalnom civilnom zaštitom. Isto tako, u slušaju bilo kakve potrebe, na raspolaganju nam stoje svi dobrovoljni vatrogasci. Jednostavno funkcioniramo prema uputama Nacionalnog stožera civilne zaštite – ističe Prišćan.

Kada epidemija koronavirusa završi općinski će život nastaviti normalno teći, radit će se planirano, možda će se morati izmijeniti proračun, ali to je u ovom trenutku, poručuje načelnik, manje bitno.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!