NOVI PROBLEMI Radnici Toplica kazneno prijavili bivšu ravnateljicu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

DARUVAR – Čini se kako su na pomolu novi problemi za bivšu ravnateljicu Daruvarskih toplica Miru Zakoru. Njezini kolege danas su protiv nje podnijeli kaznenu prijavu jer smatraju da je oglušivanjem o odredbe Stožera civilne zaštite i propustivši zatvoriti ugostiteljski objekt u sklopu kompleksa tijekom epidemije ugrozila njihovo zdravlje i izložila ih opasnosti od zaraze virusom COVID-19. O njihovoj je odluci medije izvijestio sindikalni povjerenik u Daruvarskim toplicama Ivor Kovačko. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

 

Ovim putem vas obavještavamo da su radnici Daruvarskih toplica danas podnijeli kolektivnu Kaznenu prijavu protiv gospođe Mire Zakore, bivše Ravnateljice Daruvarskih toplica zbog ugrožavanja zdravlja i izlaganja opasnosti od zaraze virusom COVID-19 djelatnika Daruvarskih toplica.

Djelatnici Daruvarskih toplica ovim putem također obavještavaju javnost da niti jedna politička opcija ne stoji iza nas i da ne treba nitko koristiti ovu nepriliku za politička prepucavanja.

Također želimo reći hrvatskoj javnosti da su uspjesi Daruvarskih toplica isključivo plod predanog i odgovornog rada djelatnika Daruvarskih toplica, o čemu svjedoče brojne pohvale naših korisnika. I mi bi bili najsretniji kada bi sve političke opcije bilo kojeg spektra, prestale štetiti razvoju Daruvarskih toplica postavljanjem nesposobnih, a politički podobnih Ravnatelja.

U nadi da će ova neprilika koja je pogodila cijeli svijet brzo proći, srdačno vas pozdravljamo!

Radnici Daruvarskih toplica


PODIJELI S PRIJATELJIMA!