DOBRA VIJEST Iz bolnice puštena druga zaražena pacijentica

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

KOPRIVNICA – Iz Stožera civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije su izvijestili kako je danas iz koprivničke OB „Dr. Tomislav Bardek“ u kućnu samoizolaciju puštena i druga pacijentica koja je bila hospitalizirana zbog COVID-19 infekcije. Pacijentica je dobrog zdravlja i bez simptoma te je uz liječničke upute puštena u kućnu samoizolaciju u kojoj će se pridržavati svih propisanih mjera i pravila samoizolacije.

Ukupan broj osoba oboljelih od COVID-19 infekcije na području županije  je i dalje 12, od čega su četiri osobe s blažim simptomima hospitalizirane, a ostale su na kućnoj njezi u samoizolaciji.  Pod liječničkim nadzorom i u samoizolaciji je 19 bliskih kontakata zaraženih osoba. U tijeku dana će biti poznati i rezultati uzoraka koji su zbog sumnje na COVD-19  infekciju uzrokovanu koronavirusom poslani na testiranje.

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije ovim putem još jednom poručuje građanima da budu odgovorni te da se pridržavaju svih mjera i uputa, održavaju higijenu te izbjegavaju socijalne kontakte uz obavezno poštivanje fizičkog razmaka kako bi spriječili širenje zaraze bolesti.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!