MIRNA NOĆ Nema novih slučajeva zaraze u BBŽ

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Od jučer u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji nije zabilježen niti jedan novi slučaj zaraze koronavirusom, izvijestili su iz županijskog Stožera civilne zaštite.

U Općoj bolnici Bjelovar do sada je na koronavirus pozitivno testirano 9 osoba, od toga je njih osam s područja Bjelovarsko-bilogorske županije, a jedna osoba živi i radi u Zagrebu, a trenutno se liječi u samoizolaciji u Garešnici. Do sada je na koronavirus u bjelovarskoj Općoj bolnici testirano 156 osoba.

Na području Bjelovarsko-bilogorske županije u samoizolaciji su 554 osobe. Treba istaknuti kako su do sada bila 34 slučaja kršenja mjera samoizolacije i još jednom apelirati na sve naše sugrađane da to nikako ne čine već da se pridržavaju svih mjera koje su dobili. Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska do sada je odradila 1967 obilazaka i kontrola provođenja mjera samoizolacije.

-Vrijeme je uskrsnih blagdana. Širimo poruku Uskrsa, a to su ljubav prema bližnjima i briga za širu zajednicu, na način da ćemo se pridržavati svih izrečenih savjeta i preporuka jer briga o vlastitom zdravlju i zdravlju naših bližnjih svima nam mora biti prioritet – poručuju iz Stožera.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!