SPORTSKI VIKEND Bjelovarčanke doma slavile protiv Spličanki

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Rukometašice Bjelovara pobijedile su u 3. kolu 1. HRL na domaćem terenu rukometašice Splita 39-33. Nakon dvije pobjede na početku prvenstva, rukometašice Ženskog rukometnog kluba Bjelovar jučer su, nadmoćnom igrom, ulovile nove bodove u Prvoj ligi pa su trenutno prve na prvenstvenoj ljestvici.
-Treća pobjeda u nizu, odlična mlada ekipa Splita, žao mi je što nisu došli kompletni. Nisam zadovoljan s obranom u prvom poluvremenu jer smo primili previše golova, ali smo u drugom poluvremenu u tri-četiri minute napravili veliku razliku i održavali ju. Nezgodno je bilo što smo većinu golova zabili iz polukontri i kontri pa je trebalo igrati duge obrane i onda smo imali par vezanih grešaka u prvom poluvremenu, ali u drugom kad smo se koncentrirali, to je svedeno na minimum što je rezultiralo našim ‘odljepljivanjem’, kazao je nakon utakmice trener Bjelovarčanki Hrvoje Cikoja. A pobjedom zadovojna bila je i bjelovarčnka Josipa Mamić.

-Utakmicu smo doživjele jako ozbiljno jer smo znale da Split neće doći ovdje i predati se. Započele smo jako dobro s obranom, što je rezultiralo polukontrama i kontrama. To je u startu bila naša jača strana protiv Splita gdje nas nisu mogle pratiti. Jednostavno smo bile bolje i ispunile cilj koje smo si zadale – kazala je Mamić. Splićanke su, pak, svjesne nadmoći Bjelovara, priznale kako su domaćini bili bolji.
-Bjelovar je bio bolji cijelu utakmicu i zato su nas pobijedile. Nismo bile na nivou, falilo nam je par standardnih igračica, kazala je Klara Rubić nakon poraza, a očekivani poraz potvrdio je i trener mladih Splićanki Nenad Alfirević.
-Što sam očekivao, to se i ostvarilo. Čestitam Bjelovaru na zasluženoj pobjedi! Kolega Hrvoje stvarno radi odličan posao. Baš mi je uživanje bilo ovdje danas gostovati, cure igraju super. Mi smo previše mladi i pružili smo donekle otpor koliko smo mogli. Obrambeno nismo mogli odgovoriti na njihove kombinacije, jer to su ipak premlade cure za takvu vještinu, kazao je Alfirević.
Iduće subote Bjelovarčanke igraju protiv Murvice u Crikvenici.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!