EHF LIGA Bjelovarčanke se u 3. kolu susreću s viceprvakinjama Srbije

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – U trećem kolu EHF lige Ženski rukometni klub Bjelovar igrat će protiv viceprvakinja Srbije te osvajačica tamošnjeg Kupa, ekipe Jagodine koju je trener Bjelovarčanki Hrvoje Cikoja odmah počeo proučavati.

-Riječ je o dosta naugodnom protivniku, možda i najjačem koji smo mogli izvući u našoj skupini. Pogledali smo neke snimke od prošle godine, nabavit ćemo i novije, no po svemu što do sada znamo, riječ je o ozbiljnom protivniku – kaže Cikoja.

Trener Bjelovarčanki kaže kako Srpkinje igraju rukomet sličan upravo bjelovarskom stoga vjeruje kako će nadolazeće utakmice biti zanimljive. Iako još nije dogovoreno gdje će se igrati, zna se kako će sve biti organizirano u skladu sa strogim protuepidemijskim mjerama.

-Stalno pratimo upute EHF-a vezane uz pandemiju. Obavezno je testiranje dan ili dva prije puta, ovisno o tome kamo se putuje, a testira se i nakon povratka u zemlju. Bilo je slučajeva zaraze, Nexe je nedavno u Švedsku putovao bez četiri igrača kojima je potvrđena zaraza. Dakle, igra se bez obzira na sve – kaže Cikoja.

Prvi susret s Jagodinom Bjelovarčanke očekuje 14. ili 15. studenog, a drugi 21. studenog.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!