ŽRK BJELOVAR Izborile prolaz bez izlaska na teren

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Pandemija je poremetila i sportska natjecanja, a to su na svojoj koži osjetile i rukometašice Bjelovara. U trećem kolu EHF Europskog kupa su trebale odmjeriti snage s prvakinjama Srbije – Jagodinom. No, prvo je zbog toga što je cijeli srbijanski tim završio u samoizolaciji otkazana prva utakmica u Srbiji te se o prolasku trebalo odlučiti samo u večerašnjem duelu u Bjelovaru, ali ni od te utakmice ipak nema ništa. Zbog pojave koronavirusa u ekipi Jagodine utakmica je otkazana, a ŽRK Bjelovar se time bez igre plasirao među 16 najboljih europskih ekipa. Trener Bjelovarčanki Hrvoje Cikoja kaže kako se on osobno takvom prolazu ne može radovati.
-Neki su mi čestitali na prolazu, ali ja nisam sretan zbog toga. Radije bih da se igrala utakmica, pa kako god prošlo. Nažalost, ispalo je ovako – kaže u sportskom duhu Cikoja.
Bjelovarčanke sada čekaju svoje sljedeće protivnice, a njih će znati već u srijedu kada je na rasporedu ždrijeb. Želja za protivnicama strateg Bjelovarčanki nema, ali bi radije da to ne bude domaća ekipa.
-Želja bi bila jedino izbjeći Lokomotivu. To sam i prošle godine govorio, pa smo dobili upravo njih u četvrtfinalu. Volio bih da nije hrvatski klub, već bilo tko drugi – kaže Cikoja.
Sljedeću utakmicu Bjelovarčanke bi trebale odigrati devetog siječnja i nadaju se da im korona neće i to pokvariti.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!