[VIDEO] Iva Ajduković ima pjesmu koja je napisana na omotnicama od računa!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Talentirana domaća pjevačica Iva Ajduković snimila je pjesmu ‘Praštam ti’ koja je izašla prošlog tjedna, a dobila je i pripadajući video spot u kojem je glavna zvijezda – Ivin suprug.

-Bilo je lijepo surađivati sa suprugom i zabavljati se na setu spota, sve je dobro prošlo. Što se nove pjesme tiče, nakon 15 godina sam objavila singl i možete misliti kakve leptiriće u trbuhu imam – priča nam Iva.

Pjesmu je, kaže, radio Duje Ivić, Ivin dugogodišnji prijatelj s kojim svira akustične svirke po Sinju.

-Jednom prilikom mi je rekao da dođem u studio jer ima pjesmu za mene, a kako ja već imam iskustva s tim i znam da mi se malo koja pjesma koju poslušam zavuče pod kožu, ustvari sam ovaj posjet odgađala. No, prošle zime sam se napokon odvažila i otišla do Duje, ušla u studio i snimila demo za 15 minuta. Pjesma mi se jako svidjela i jedna je od rijetkih koju sam nastavila pjevušiti i nakon što sam izašla iz studija. Odmah sam zapamtila i tekst i melodiju pa sam to protumačila kao znak da je to pjesma za mene. Očito se dogodio neki klik da to snimim pa makar i sa 37 godina – kaže kroz smijeh Iva.

Uz nastanak teksta za pjesmu veže se i zanimljiva anegdota.

-Gospođa Smiljana Mirat je godinama zapisivala svoje misli na kuvertama od računa i prije nekih 20 godina to je dala Duji uz komentar da će on sigurno znati dobro upotrijebiti taj tekst. Ukratko, od toga je on napravio tekst za pjesmu. Bilo je tu i nekih mojih intervencija, ali sve u svemu, nastala je jedna lijepa pjesma – kaže Iva.

Otkriva nam i kako u bliskoj budućnosti, točnije 19.8. nastupa na Šibenskom festivalu, a osim toga ima i brojne svirka s bandom Ante Gele u kojem pjeva.

– Reakcije na pjesmu su odlične, ljudi mi se javljaju s pozitivnim komentarima. Unijela sam se u pjesmu maksimalno i nadam se da će svidjeti svima koji će je slušati – zaključuje Iva. (Dijana Čerčić)


PODIJELI S PRIJATELJIMA!