Grmoja se žali: Ovi ljudi oduzimaju medijski prostor Antikorupcijskom vijeću

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Mostov Nikola Grmoja poručio je kako predsjednik Vlade i Sabora “manevrima iz nemoći” pokušavaju u utorak medijski prostor oduzeti saslušanjima na Antikorupcijskom vijeću jer su u isto vrijeme organizirali da premijer Andrej Plenković u Saboru podnosi izvješće o radu Vlade.

“Još 10. listopada 2022. uputio sam službene pozive za sjednicu Antikorupcijskog vijeća za 18. listopada 2022., ( sutra s početkom u 11 sati ) na kojoj bismo proveli saslušanja članova Uprave INA-e i predsjednika Vlade Plenkovića i bivšeg ministra Ćorića”, napisao je u ponedjeljak na facebooku predsjednik toga Vijeća Grmoja.

Kako bi pokušali što više medijskog prostora i fokusa javnosti oduzeti tom saslušanju Plenković i Jandroković su, navodi Grmoja, u petak popodne, poslali dnevni red rasprava u Saboru prema kojem “vidi čuda, u utorak u Sabor dolazi predsjednik Vlade podnijeti izvješće o radu Vlade i to u vremenu saslušanja na Antikorupcijskom vijeću”.

“Ovakvi potezi samo pokazuju koliko su očajni i prozirni… S istinom će se Plenković i njegova klika kad tad morati suočiti. Ovakvi bijedni manevri iz nemoći susret s istinom možda mogu malo odgoditi ili usporiti proces njihove demontaže, ali ga ne mogu zaustaviti”, poručuje Grmoja.

Nada se, kaže, da će, sutra dobiti dodatne informacije o načinu upravljanja INA-om i potezima koji su doveli do bujanja kriminala u INA-i, ali i predaji hrvatske nafte mađarskim rafinerijama i gašenju sisačke rafinerije.   (Hina)

Foto: fah


PODIJELI S PRIJATELJIMA!