Poziv Zadranima: Postanite dio američke TV serije!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Zadarska scena uskoro će postati dio američkog televizijskog svemira! Za potrebe snimanja nove američke TV serije tijekom travnja, producentska kuća traži statiste iz Zadra i njegove okolice. Ako ste oduvijek sanjali o tome da se nađete pred kamerama ili jednostavno želite doživjeti nešto novo i uzbudljivo, ovo je vaša prilika!

Što se traži? Produkcija je u potrazi za osobama u dobi od 18 do 65 godina, s tamnijom bojom kose i puti, predstavnicima različitih etničkih skupina, kao i majkama s djecom tamnije boje kose. Ovaj široki spektar traženih profila otvara vrata mnogima da postanu dio ovog jedinstvenog projekta.

Gdje i kada? Audicije će se održati u Centru za kreativne industrije na adresi Put Murvice 3a, gdje će potencijalni statisti imati priliku pokazati se i možda osigurati svoje mjesto u seriji. Dva dana audicija – petak, 01. ožujka 2024., od 11:00 do 18:00 sati i subota, 02. ožujka 2024., od 10:00 do 15:00 sati – omogućit će svima zainteresiranima da pronađu vremena za sudjelovanje.

Kako se prijaviti? Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti i putem online linka, čime će njihovi podaci ostati sačuvani u bazi producentske kuće Embassy Films. Ovi podaci koristit će se isključivo u svrhu angažmana na projektima, s mogućnošću brisanja na zahtjev.

Važna napomena Prijavom se vaši osobni podaci čuvaju kod Embassy Films i mogu biti proslijeđeni klijentima u svrhu angažmana. Za sve koji žele da se njihovi podaci izbrišu iz baze, producentska kuća stoji na raspolaganju putem e-maila casting@embassyfilms.com.

Ovo je sjajna prilika za sve Zadrane i stanovnike okolice da zavire u svijet televizijske produkcije, upoznaju nove ljude i možda otkriju novu strast prema glumi. Ne propustite priliku da postanete dio televizijske čarolije!


PODIJELI S PRIJATELJIMA!