ČAZMA NATURA U školu stigla vrijedna oprema

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ČAZMA – Gradonačelnik Grada Čazme Dinko Pirak uručio je Osnovnoj školi Čazma informatičku i laboratorijsku opremu u okviru projekta Čazma Natura, vrijednosti oko 200 tisuća kuna. Inače, projekt Čazma Natura vrijedan je preko 26 milijuna kuna, a dio sredstva sredstava ulaže se i u Osnovnu školu Čazma.

U okviru projekta Čazma Natura, kod Osnovne škole Čazma, uređuje se i Park Arboretum vrijedan oko 570 tisuća kuna i istraživački i volonterski centar.

Provodit će se ukupno devet radionica namijenjenih za učenike 7. i 8. razreda, koji će svoje rezultate podijeliti s učenicima osnovne škole i putem interneta upoznati ostale škole u regiji i Europi kroz press centar koji će biti osnovan u Istraživačko-volonterskom centru.

Za potrebe održavanja radionica Grad Čazma je nabavio informatičku i laboratorijsku opremu, tako da se OŠ Čazma može pohvaliti kako ima najmoderniju opremu zahvaljujući ovom projektu i Gradu Čazmi. Kroz ovaj projekt unaprijedit će se nastava, a učenici će imati priliku učiti i raditi na opremi kakvu nema gotovo ni jedna škola u Hrvatskoj.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!